tiistai 22. joulukuuta 2009

Ylläpito tulee kaapista ulos

Terppa. Me ollaan DEVOUR ja Jasperw. Teidän silmienne iloksi, ja koska olemme nolifejä, päätimme alkaa pitää thinspoblogia. Merkintöjä tulee satunnaisesti. Niitä voi tulla joskus vaikka useita viikossa, ja joskus voi tulla taukoja. Joskus merkinnöissä on teemoja, joskus ne sisältävät ihan random kuvia. Joskus merkinnät voivat sisältää jotain poikkeuksellista, kuten thinspolauseita, -videoita, -biisejä... Mitä vain thinspaavaa maan ja taivaan väliltä.

DEVOUR
Vuorotellen masentuva ja naurava, wnb-hauska, omanlainen persoona, ilkeä tai mukava, räkäisesti naurava ja verisesti itkevä, lävistetty punapää, itseinhoinen ja joskus myös itsekeskeinen friikki. Tykkää kavereista, hiuksista, raskaasta musiikista, kauhusta, bodyartista, elukoista, blogeista, rokkipojista, kahvista, minttuteestä, mielenkiintoisista ihmisistä ja syksystä. Vihaa itseään ja koko maailmaa. Harrastaa omassa päänsisäisessä maailmassa elämistä, vainoharhailua, laihtumista ja lihomista, vuorotellen anorektisia ja bulimisia vaiheita, haaveilua, epäsopivia puheenaiheita, kieroa huumoria ja ajantappamista, kavereiden kanssa hengailua ja itsensä vihaamista. Syö ja ei syö, onnistuu ja epäonnistuu. Tahtoo olla laiha ja täydellinen.
Muistakaa myös lukea laihisblogiani >> The Speed of Pain

Jasperw
Noniin otan nyt hommaksi kirjoittaa tämän valmiiksi. Kuten DEVOUR jo mainitsikin, olemme kumpainenkin pahemman luokan nolifeja, minäkin pahemman luokan nettiriippuvainen. Tosin enpä jaksa itseltäni parempaa vaatia, kun tälläinen jaksamaton olen. Nautin (silloin kun osaan) kirjallisuudesta, elokuvista ja liikuntaa en harrasta lainkaan. Elämäni pyörii syömishäiriön parissa, josta yritän epäonnituneesti parantua. Elämäni pyörii syömishäiriön parissa, josta yritän epäonnistuneesti parantua. Pääsin yli anorektisesta vaiheesta, jolloin jäljelle jäi jotain niin sekavaa häiriintynyttä suhtautumista ruokaan ja itseeni.
Nyt sitten otin jonkin sortin projektiksi pitää tätä blogia 'kakkosmiehenä', vaikka en ikinä ole hirveän innostunut thispiratiosta ollutkaan. Se vain on niin, että vaikka koneella voi istua kuinka kauan tahansa, ei täällä koskaan paljolti tekemistä ole ;D.

1 kommentti:

  1. Sori, en mä ymmärrä thinspiraatiosta yhtään mitään. Parempi et kirjoittelet yksinäs. Sorry :((

    VastaaPoista